Isi Tuli! on Lyömätön Linja Espoossa ry:n ja Espoon kaupungin yhteistyönä järjestämä, ammatillisesti ohjattu vertaisryhmäohjelma kaikille espoolaisille isille.  Miesten kesken keskustellaan isyydestä, miehenä olemisesta, parisuhteesta ja muista miehen elämään kuuluvista asioista. Ryhmä on asiakkaille maksuton ja se kokoontuu Lyömättömän Linjan tiloissa, maanantaisin 16:30-18:00. Ryhmä järjestetään syksyisin ja keväisin. Ryhmä on suljettu, eli ryhmän aloituksen jälkeen ryhmään ei oteta uusia miehiä.

Ryhmäohjelma koostuu alkuhaastattelusta sekä kymmenestä viikoittaisesta, 90 minuuttia kerrallaan kestävästä ryhmätapaamisesta. Ryhmätapaamiset ovat teemoitettuja. Teemat käsittelevät isyyden kokemuksia, parisuhdetta, riitelyä ja väkivaltaa sekä seksuaalisuutta. Ryhmäohjelman päätavoitteet ovat vastuullisen isyyden ja kumppanuuden edistäminen sekä lähisuhdeväkivallan ennaltaehkäisy.

Miten mukaan ryhmään?

Ryhmästä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Lyömättömässä Linjassa Miikaan ja Mikaan tai Espoon kaupungilla Ville Uurtioon (043 825 99 35/ Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)  Puhelimessa varataan haastatteluaika Lyömättömän Linjan toimistolle. Haastattelun aikana annetaan tietoa ryhmästä, pohditaan yhdessä asiakkaan valmiuksia osallistua ryhmään ja keskustellaan asiakkaan elämäntilanteesta sekä ajatuksista ja toiveista ryhmään liittyen.

 

 

facebook_page_plugin